VestiU Knjaževcu raspisan Javni poziv za bespovratno sufinansiranje investicionog održavanja

U Knjaževcu raspisan Javni poziv za bespovratno sufinansiranje investicionog održavanja

Opština Knjaževac

Opština Knjaževac raspisala je Javni poziv za bespovratno sufinansiranje aktivnosti na investicionom održavanju i unapređenju svojstava stambenih i stambeno-poslovnih zgrada na teritoriji opštine Knjaževac.

Predmet javnog poziva je dodela sredstava za sufinansiranje aktivnosti na investicionom održavanju krovova i fasada, kao i za popravku liftova u stambenim zgradama.

Iz sredstava budžeta opštine Knjaževac finansira se do 90% od ukupne cene, s tim da ostatak do pune cene izvedenih radova snose vlasnici posebnih delova zgrada, odnosno stambena zajednica. Ukupan iznos za sufinansiranje svih aktivnosti na investicionom održavanju zgrade je 10 miliona dinara.

Učesnici javnog poziva mogu biti stambene i stambeno-poslovne zgrade na teritoriji opštine Knjaževac.

Pregled pristiglih prijava i utvrđivanje nacrta rang liste komisija sprovodi i objavljuje na zvaničnoj internet stranici opštine Knjaževac i oglasnoj tabli Opštinske uprave Knjaževac.

Dodatne informacije mogu se dobitu u Odeljenju za urbanizam, komunalno-stambene i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Knjaževac, na telefon: 019/731-623.

Kompletna dokumentacija nalazi se na portalu Opštine Knjaževac.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,123PratilacaLajkuj
4,154PratilacaZaprati
1,245PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx