Тимочка КрајинаЗајечарУ првој утакмици баража, зајечарски рукометаши победили „Ртањ”

У првој утакмици баража, зајечарски рукометаши победили „Ртањ”

Утакмица РК „Зајечар 1949” : РК „Ртањ” (Прва лига Исток)

У првој утакмици баража Прве лиге Исток – групе А, рукометаши РК „Зајечар 1949” победили су екипу „Ртња” из Бољевца резултатом 36:32 (16:13).

Играч утакмице је Лука Павловић (14 голова).

„У првом полувремену мучили смо се с реализацијом, али солидном одбраном нисмо дозвољавали противнику да утакмицу доведе и њихову корист. Голман наше екипе, Милан Томић својим одбранама је држао прво полувреме и пред крај полувремена са пар контра напада доводи до +3 за наше момке. У другом полувремену одбрана је утихнула, па гости то користе и стижу до изједначења и вођства. Треба похвалити да смо од 50. минута поправили одбрану и опет пред крај утакмице са пар контра напада долазимо до +4”, истичу из РК „Зајечар 1949”.

Голове за зајечарски тим постигли су: Лука Павловић 14, Милан Илић 8, Андрија Мијовић 6, Милан Николић 4, Сандуловић Немања 3 и Сандуловић Никола 1. За госте: Митровић Душан 8, Јевтић С. 6, Богић 5, Петровић 5, Митровић Милан 4, Аврамовић 2, Маринковић 1.

Ово је прва утакмица од две које се играју између ове две екипе, а друга је заказана за следећи петак, 20. мај у Бољевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб