Timočka KrajinaZaječarU sali Skupštine grada Zaječara održana 56. sednica Gradskog veća

U sali Skupštine grada Zaječara održana 56. sednica Gradskog veća

U sali Skupštine grada Zaječara održana 56. sednica Gradskog veća kojom je predsedavao Boško Ničić, predsednik Gradskog veća i gradonačelnik Zaječara.

Na ovoj sednici je usvojen Nacrt Odluke o osnivanju Saveta za mlade grada Zaječara, Nacrt Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju Stručnog tima za realizaciju projekta javno- privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za vršenje usluga prelaska gradske toplane na biomasu u gradu Zaječaru, sa izgradnjom nove toplane, Nacrt Odluke o saglasnosti na Nacrt Javnog ugovora u postupku javno – privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za poveravanje komunalne delatnosti proizvodnje toplotne energije na teritoriji grada Zaječara kao i Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na drugu izmenu Programa poslovanja Javnog komunalno – stambenog preduzeća “Zaječar“ Zaječar za 2022. godinu.

Gradski većnici su dali zeleno svetlo i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalno-stambenog preduzeća “Zaječar“ Zaječar za 2023. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar za 2023. godinu, na Nacrt Rešenja o prestanku mandata i imenovanju predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora Narodnog muzeja “Zaječar“ u Zaječaru, na Nacrt Rešenja o prestanku dužnosti direktora Apotekarske ustanove „Zaječar“ u Zaječaru i na Nacrt Rešenja o imenovanju direktora Apotekarske ustanove „Zaječar“. Većnici su usvojili Rešenje o imenovanju Dragane Branković Minčić iz Zaječara (diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutskog marketinga i menadžmenta), na mandatni period od četiri godine.

Na sednici je usvojen i Predlog Zaključka o usvajanju Zapisnika Komisije za popis osnovnih sredstava, sitnog inventara i materijala Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar – u likvidaciji.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub