Тимочка КрајинаСокобањаУ Сокобањи ухапшен држављанин Босне и Херцеговине који се налазио на Интерполовој...

У Сокобањи ухапшен држављанин Босне и Херцеговине који се налазио на Интерполовој потерници

Хроника — Хапшење

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сокобањи, по налогу надлежног тужиоца, ухапсили су држављанина Босне и Херцеговине Д.З. (1991), осумњиченог за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и фалсификовање исправе.

Полиција је у кући у околини Сокобање, коју користи осумњичени, пронашла и запленила мању количину психоактивних печурака и опрему за њихов узгој, таблете са листе психоактивних супстанци, четири дигиталне вагице за прецизно мерење и 24 комада пиштољске муниције.

Даљим оперативним радом установљено је да осумњичени поседује и фалсификовану личну карту Босне и Херцеговине, а након што је утврђен његов прави идентитет откривено је да је за њим расписана црвена потерница Интерпола, због извршења више имовинских кривичних дела.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву, наводи се у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб