ВестиУ Србији данас сунчано и топло, највиша дневна температура до 34 степена

У Србији данас сунчано и топло, највиша дневна температура до 34 степена

Дрвени мост на Поповој плажи у Зајечару

У Србији претежно сунчано и даље топло. Послеподне наоблачење, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином са севера, запада и југозапада, прошириће се увече и током ноћи на остале крајеве. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 13 до 20 степени, највиша од 29 до 32 степена.

У Зајечару сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, северни. Минимална температура 17, максимална дневна до 34 степена. Сутра углавном сунчано, поподне могуће наоблачење са кишом. Најнижа температура 19, највиша око 33 степена.

АМСС

Возаче данас очекују углавном добри услови за вожњу, али и појачан саобраћај на најфреквентнијим путним правцима, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Током дана услови на путу биће стабилни, али су за послеподне и увече најављени местимични пљускови и непогоде.

Тренутно на наплатним рампама нема задржавања, а АМСС због појачаног промета на ауто-путевима подсећа возаче који немају електронске уређаје да припреме тачне износе путарине како би се смањиле гужве и застоји.

Више возила треба очекивати и на Ибарској магистрали и на путу од Златибора ка Чачку, на којем је због радова на више места успорена вожња.

На граничним прелазима тренутно нема задржавања ни путничких ни теретних возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб