ВестиУ Србији данас тмурно са кишом, температура до 10 степени

У Србији данас тмурно са кишом, температура до 10 степени

Људи шетају — Kиша
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији се данас у већем делу земље очекује облачно време са локалном појавом слабе кише, а у планинским пределима понегде са провејавањем слабог снега. На крајњем југу променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб, на планинама умерен, северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, највиша дневна од 3 на северозападу до 10 степени на југоистоку Србије.

У Зајечару данас умерено до потпуно облачно време, повремено са слабом кишом. Ветар умерен, северни и североисточни. Највиша дневна температура данас око 5 степени. Сутра нас очекује време слично данашњем са кишом. Ветар ће бити слаб и умерен, северни. Јутарња температура ће бити око 1 степен, а највиша дневна око 6 степени.

Због очекивано мокрих коловоза коју киша доноси постоји могућност повремених застоја и краћих прекида на појединим деоницама, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

АМСС подсећа да су киша и мокар коловоз скоро увек узрок већег броја саобраћајних незгода и зато апелује на возаче да буду стрпљиви и поштују саобраћајне прописе.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема дужих задржавања.

Према последњим информацијама добијеним од Управе граничне полиције на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужих задржавања.

Теретна возила на излазу из земље на граничном прелазу Хоргош чекају око 120 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб