ВестиУ Србији променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло

У Србији променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло

Град Зајечар

У Србији променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло. Изолована појава краткотрајних пљускова са грмљавином ујутро и преподне могућа је само на подручју Војводине, док ће послеподне, а нарочито увече и ноћу грмљавински развоји постајати све учесталији и у осталим крајевима.

Локално је могућа и непогода са градом и олујним ветром. Дуваће слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено јак, јужни и југоисточни ветар, који ће на југу Баната имати и ударе олујне јачине. У Бачкој, Срему и западној Србији увече и у току ноћи ветар у скретању на северозападни. Најнижа температура од 15 до 24, а највиша од 30 до 35 степени.

У Зајечару сунчано и топлије, могуће наоблачење у вечерњим часовима. Ветар слаб до умерен, источни. Минимална температура 17, максимална дневна до 35 степени. Сутра претежно облачно са кишом и пљусковима. Најнижа температура 18, највиша око 32 степена.

АМСС

Саобраћај на путевима у Србији умереног је интензитета, без застоја и прекида, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.

АМСС возачима саветује да у случају мокрих коловоза смање брзину и повећају растојање измедју возила.

На наплатним рампама и на путничким терминалима граничних прелаза нема задржавања, док камиони чекају на излаз из земље на Хоргошу и Батровцима 180 минута, а на Келебији и Бачкој Паланци 120 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб