ВестиУ Србији свежије, изнад већег дела земље претежно сунчано

У Србији свежије, изнад већег дела земље претежно сунчано

У Србији свежије, изнад већег дела земље претежно сунчано. Само ујутро на југу и западу умерено и потпуно облачно понегде уз слабу кишу, преподне постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 6 до 12, а највиша од 16 до 20 степени.

У Зајечару местимично облачно и свежије са дужим сунчаним периодима. Умерен до јак ветар, западни и северозападни. Минимална температура 6, максимална дневна око 19 степени. Сутра ведро и сунчано. Најнижа температура 3, највиша до 22 степена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекиване биометеоролошке прилике ће бити релативно повољне за већину хроничних болесника, којима се препоручује умерена активност и адекватно одевање.

Особама са срчаним проблемима се саветује известан опрез.

Метеоропате могу осетити главобољу и променљиво расположење.

АМСС

Последњи дани распуста за основце као и први викенд после првомајских и ускршњих празника може утицати да се број возила на аутопутевима и појединим магистралним правцима повремено повећава, што на местима где је саобраћај успорен због радова може донети краће застоје, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).
Можда ће вас занимати

АМСС додаје да је потребан опрез, јер су, иако је престала киша која је током ноћи падала у појединим крајевима, коловози још увек понегде влажни, а на путевима поред река и у котлинама у првој половини дана због магле и сумаглице видљивост може бити местимично смањена.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, задржавања нема ни на путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи, осим на Батровцима, где теретна возила на излазу чекају 90 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб