ВестиУ Србији топло и променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима

У Србији топло и променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима

У Србији топло. Променљиво облачно у већини места са дужим сунчаним интервалима, само у планинским пределима и на северу понегде са краткотрајном кишом или пљуском. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, југозападни. Најнижа температура од 11 до 15, а највиша од 25 до 29 степени.

У Зајечару местимично облачно са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Минимална температура 8, максимална дневна око 26 степени. Првог дана викенда променљиво облачно и топло. Најнижа температура 11, највиша до 27 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Задржава се релативно повољан утицај биометеоролошких прилика на већину хронично оболелих.

Известан опрез се саветује срчаним болесницима.

Метеоропатске реакције се могу јавити у виду главобоље и умора.

Препоручује се боравак на отвореном, уз адекватно одевање и умерену физичку активност.

АМСС

Возаче данас очекују углавном повољни услови за вожњу, али су могуће веће гужве на појединим деоницама уз успорен саобраћај, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

АМСС подсећа возаче да су на великом броју магистралних и регионалних путева у току радови због којих је потребно вожњу и брзину прилагодити привременој саобраћајној сигнализацији.

Како је саопштио АМСС, од јутрос није било задржавања возила на путничким и на теретним терминалима граничних прелаза, као ни на рампама за наплату путарине на аутопутевима кроз Србију.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб