ВестиУ Тимочкој Крајини претежно сунчано и ветровито

У Тимочкој Крајини претежно сунчано и ветровито

У Србији ујутро и преподне у западним, централним и јужним крајевима облачно, местимично слаб снег. Преподне на северу, средином дана и послеподне и у осталим пределима разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку и планинама повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 0 до 5 , највиша од 6 до 10 степени.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 0, максимална дневна око 9 степени. Сутра местимично облачно са сунчаним интервалима. Најнижа температура -1, највиша до 11 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекивана биометеоролошка ситуација изазваће уобичајене тегобе код већине хронично оболелелих.

Опрез се саветује срчаним и цереброваскуларним болесницима.

Метеоропатске реакције су могуће у виду нерасположења, као и болова у костима и зглобовима.

Повећана пажња се препоручује у саобраћају.

АМСС

Услови за вожњу ће данас због пада температуре и кише, сумаглице и магле бити неповољни, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

На планинама се очекују и снежне падавине, па АМСС саветује да без обавезне зимске опреме у виду ланаца за снег и зимских пнеуматика возачи не крећу на пут ка зимским туристичким центрима.

Мокар коловоз повећава зауставни пут возила, а оштећења на коловозу се не виде јер су испуњена водом, упозорава АМСС.

На наплатним рампама и граничним прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб