ВестиУ Зајечару данас местимично облачно, максимална дневна температура и до 20 степени

У Зајечару данас местимично облачно, максимална дневна температура и до 20 степени

Девојка шета
Фото: Shutterstock, илустрација

Током дана претежно топло и сунчано време, само ће на северу и западу преовлађивати облачно, понегде са кишом или краткотрајним пљуском са грмљавином. Ветар слаб и умерен, а током дана у планинским пределима повремено јак, јужни и југозападни. Увече ветар у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од 0 на југоистоку до 13 на југу земље, највиша од 18 до 22 степена.

У Зајечару данас местимично облачно. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Највиша дневна температура данас око 20 степени, док ће најнижа у јутарњим часовима износити око 6 степени.

На путевима у Србији саобраћај је јутрос умерен и одвија се без већих гужви и застоја, док се, сходно крају радне недеље, већи број возила може очекивати већ у првим поподневним часовима, највише на путним правцима који воде ка излетиштима и викенд насељима, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Kако је саопштила Управа граничне полиције, ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужих задржавања, док на теретним терминалима возила на изласку из земље на Хоргошу чекају 360 минута, а на Kелебији 120 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб