ВестиУ Зајечару данас променљиво време, сунчано до местимично облачно

У Зајечару данас променљиво време, сунчано до местимично облачно

Споменик Зорану Радмиловићу

Ујутро хладно, у већем делу земље са слабим мразем. Током дана сунчано. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено јак, северни и североисточни. Јутарња температура од -5 до 2, највиша дневна од 12 до 15 степени.

Данас у Зајечару променљиво време. У јутарњим часовима сунчано, после поднева могуће наоблачење. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура око -1 степен, максимална дневна око 12 степени. Сутра облачно са периодичним сунчаним интервалима. Најнижа температура 1 степен, највиша око 14 степени.

Лепо време последњих дана овог месеца олакшава вожњу, међутим, хладна јутра и вечери, као и магла и већа влажност на мостовима и путевима у планинским пределима, могу створити поледицу на коловозу.

Због временских услова неопходно је бити опрезан у вожњи, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Kако је саопштила Управа граничне полиције на путничким теминалима граничних прелаза у земљи нема задржавања дужих од 30 минута.

На теретним терминалима возила на излазу из земље код Шида чекају седам сати, на Батровцима, Хоргошу и код Бачке Паланке шест, код Сремске Раче четири на Kелебији три, а код Богојева два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб