ВестиУ Зајечару данас смена сунца и облака

У Зајечару данас смена сунца и облака

Човек на језеру
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији, ујутру, слаб мраз и понегде магла. Током дана преподне умерено облачно, послеподне и ноћу претежно ведро. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до 1, a највиша од 7 до 10 степени.

У Зајечару данас смена сунца и облака. Ветар слаб и умерен, североисточни. Највиша дневна температура данас око 4 степена. Сутра нас очекује време слично данашњем али топлије. Ветар слаб, јужни и југозападни. Ујутру, темпeратура ће се кретати око -1, а највиша дневна биће око 8 степени.

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је јутрос да падавина тренутно нема, али да су јутра и вечери магловити, тако да возаче очекује смањена видљивост. Поледица представља још једну опасност у вожњи, јер су коловози влажни, а температуре у овим деловима дана ниже, па је потребна спорија вожња и на већем одстојању.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема дужих задржавања.

Према последњим информацијама добијеним од Управе граничне полиције на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужих задржавања.

На теретним терминалима, теретна возила на излазу из земље на Хоргошу, према Мађарској, чекају око 360 минута, а на Батровцима, ка Хрватској, око 180 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб