ВестиУ Зајечару преподне киша, током дана претежно облачно и свежије

У Зајечару преподне киша, током дана претежно облачно и свежије

Сунцокрет, киша
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији хладније. У северним и централним крајевима променљиво облачно, у Војводини са дужим сунчаним интервалима. На југу умерено до потпуно облачно, понегде с кишом, а више падавина очекује се увече и у току ноћи. Ветар умерен, на северу и истоку Србије повремено јак, северни и североисточни. Најнижа температура од 8 до 13, а највиша од 16 до 19 степени.

У Зајечару преподне киша, током дана претежно облачно и свежије. Ветар слаб до умерен, северни и североисточни. Минимална температура 11, максимална дневна до 17 степени. Сутра облачно и свежије. Најнижа температура 7, највиша око 12 степени.

АМСС

Други дан Ускрса биће обојен променљивим, али углавном добрим временским условима за вожњу, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.

Температуре ће се у најтоплијем делу дана кретати до двадесетог подељка, што ће поред местимично влажних коловоза малобројним грађанима који због својих радних обавеза имају дозволу кретања и морају на пут, донети углавном добре услове за вожњу.

На наплатним рампама нема задржавања.

Нема дужих задржавања ни на теретним терминалима на граничним прелазима, док су путнички терминали затворени.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб