ВестиУ Зајечару претежно сунчано и топло до 16 степени

У Зајечару претежно сунчано и топло до 16 степени

Цвеће, љубичице

У Србији јутро свеже, у централним и јужним крајевима понегде са слабим мразем. Током дана сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, источни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 6, највиша дневна од 15 до 19 степени.

У Зајечару ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 1, максимална дневна око 16 степени. Сутра сунчано и топлије. Најнижа температура 1, највиша до 18 степени.

АМСС

Возаче ће и данас пратити добри услови за вожњу, суви коловози, добра проходност путева, повремено појачан ветар у кошавском подручју и слабији интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Међутим, и поред повољних временских прилика и добрих услова за вожњу, возачима се препоручује да на пут не полазе без преке потребе, а уколико се ипак одлуче, потребно је да своја путовања планирају ускладу са свим мерама Владе Србије за сузбијање ширења корона вируса.

Крај зимског одржавања путева и почетак грађевинске сезоне условиће повремено веће присуство радника путара на појединим деоницама зато возачи треба да возе опрезније и поред тога што је у саобраћају мањи број возила, поштујте сва ограничења у брзини као и привремену саобраћајну сигнализацију.

Нема задржавања на наплатним рампама.

Камиони на Батровцима чекају два сата, док на осталим теретним прелазима на границама нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб