ВестиУ Зајечару сунчано и топлије, највиша дневна температура до 17 степени

У Зајечару сунчано и топлије, највиша дневна температура до 17 степени

Зајечар — Центар

У Србији ујутро понегде на југоистоку Србије слаб мраз. Током дана променљиво облачно са дужим сунчаним периодима и ређом појавом краткотрајне кише. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од -1 до 7, највиша дневна од 14 до 19 степени.

У Зајечару сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 2, максимална дневна до 17 степени. У понедељак ведро и сунчано. Најнижа температура 3, највиша око 15 степени.

Падавине које метеоролози најављују за данас сигурно ће условити успорену вожњу широм земље, а по киши је видљивост смањена, дужи је зауставни пут возила, а већа количина воде која се задржава на путу представља још једну додатну опасност за возаче, упозорио је јутрос возаче Ауто-мото савез Србије (АМСС).

АМСС наводи да овакве временске прилике могу донети одроне земље и камена, а којих највише има на подручју поред Ибра на делу између Краљева и Рашке, на Ђердапској магистрали од Великог Градишта и Доњег Милановца ка Кладову, а има их и кроз Гределичку, Сићевачку и Дренску клисуру.

Гранични прелази затворени су за улазак путника у друмском и железничком саобраћају, због спречавања пандемије вируса корона, а за теретна возила нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб