ВестиУ Зајечару сунчано и топло, поподне нам стиже наоблачење

У Зајечару сунчано и топло, поподне нам стиже наоблачење

Зајечар — Центар

Данас у Србији умерено до потпуно облачно, свежије, местимично са слабом кишом, на високим планинама са слабим снегом. Послеподне на северу и западу, а увече и у већини крајева престанак падавина и постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, на планинама повремено јак. Најнижа температура од 3 до 8 степени, на југоистоку око 0, највиша од 12 до 16 степени.

У Зајечару данас преподне претежно сунчано време, поподне стиже наоблачење али ће остати суво. Ветар слаб и умерен, западни. Највиша дневна температура данас око 13 степени. Сутра нас очекује умерено облачно време са дужим сунчаним интервалима. Слаб ветар ће дувати са југа и југозапада. Јутарња температура ће бити око 2, а највиша дневна око 15 степени.

У појединим деловима Србије јутрос је облачно и пада слаба киша, па треба бити пажљив због могућих клизавих коловоза.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Према информацијама Управе граничне полиције, на путничким терминалима у Србији нема дужих задржавања.

На теретним терминалима задржавања на излазу из Србије су на граничном прелазу Батровци четири сата, на Kелебији два сата, а на Хоргошу сат и по, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб