Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / У Зајечару умерено облачно, максимална дневна температура до 11 степени
Хајдук Вељкова улица у Зајечару

У Зајечару умерено облачно, максимална дневна температура до 11 степени

У Србији умерено до потпуно облачно и углавном суво, само још ујутру на југу понегде са краткотрајном кишом, у планинским пределима са слабим снегом. У Неготинској Крајини претежно сунчано, док ће у Тимочкој Крајини преовладавати променљиво облачно време. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -1 до 5, највиша од 8 до 12 степени.

У Зајечару променљиво облачно са повременим сунчаним периодима. Ветар слаб и умерен, западни. Минимална температура 0, максимална дневна око 11 степени. Сутра ведро и сунчано. Најнижа температура -2, највиша до 12 степени.

Спајање државног празника „Сретење“ са викендом условиће већ са првим преподневним сатима појачан саобраћај на свим фреквентнијим путевима у Србији, а посебно оним који воде ка зимским центрима и нашим омиљеним планинама, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Видљивост је добра, слаба магла може успоравати саобраћај на путевима дужином речних токова и по котлинама.

АМСС подсећа возаче да уколико наиђу на поледицу или мокре коловозе смање брзину и повећају одстојање између возила, јер се по мокром коловозу, уколико је брзина неприлагођена, смањује стабилност и продужава зауставни пут возила.

На граничним прелазима нема задржавања за путничка возила, док теретна возила на Батровцима чекају један сат на излаз из земље.

Можда ће Вас занимати

Зајечар — Списак продавница за снабдевање лица преко 65 година

Зајечар: Списак продавница за снабдевање лица преко 65 година за 4. април

Уместо у недељу, пензионерима ће бити омогућено да куповину обаве у суботу од четири до …

Агрикултура, пољопривреда

Како до дозволе за кретање: Упутство за пољопривредне произвођаче

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде обавештава пољопривредне произвођаче да Штаб за ванредне ситуације града Зајечара …

Коментари

avatar
  Претплати се  
Обавести о

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница