Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / У Зајечару ведро и сунчано, максимална дневна температура око 8 степени
Мост код Зајечарске пиваре

У Зајечару ведро и сунчано, максимална дневна температура око 8 степени

У Србији ујутро у нижим пределима слаб мраз и магла или ниска облачност, послеподне сунчани периоди, осим у већем делу Војводине где ће се магла или ниска облачност задржати и током дана. На планинама претежно сунчано. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша дневна од 4 до 8 , у местима са дужим задржавањем магле од -2 до 1 степена.

У Зајечару ведро и сунчано. Ветар слаб, североисточни. Минимална температура -3, максимална дневна око 8 степени. Сутра претежно сунчано. Најнижа температура -3, највиша око 7 степени.

И овога јутра магла и сумаглица присутне су у већем делу наше земље, а у појединим крајевима видљивост је ограничена на мање од 100 метара, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Зато је потребно смањити брзину кретања, користити светла за маглу и имати додатну опрезност за воланом, напомињу из АМСС.

Због мраза, као и ниских јутарњих температура које се крећу и до -10, из АМСС скрећу пажњу на појаву поледице на свим влажним деоницама, која је често разлог излетања возила са коловоза и изазивања саобраћајних незгода.

На наплатним рампама нема задржавања.

Нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима, док камиони на Батровцима на излазу из земље чекају шест сати, на Хоргошу сат, а на прелазу Прешево сат и по.

Можда ће Вас занимати

Народни музеј „Зајечар”, царска палата „Феликс Ромулијана” (Felix Romuliana) и Радул-бегов конак

Зајечарски музеј, Радул-бегов конак и „Феликс Ромулијана” отворени за посетиоце тек након процене безбедности на раду

Колектив Народног музеја у Зајечару огласио се саопштењем упућеним медијима поводом почетка рада Музеја, Радул-беговог …

Запрашивање ради сузбијања комараца

Третман сузбијања ларви комараца на територији града Зајечара 27. маја

Уколико се стекну неопходни метео услови, у среду, 27. маја, предузеће „ДЕ-МУС” д.о.о. из Београда, …

Коментари

avatar
  Претплати се  
Обавести о

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница