Тимочка КрајинаЗајечарУченици ОШ „Јован Јовановић Змај” у Салашу стекли дипломе „Еко академаца”

Ученици ОШ „Јован Јовановић Змај” у Салашу стекли дипломе „Еко академаца”

Радионица „Еко академци” за децу предшколског и узраста од првог до четвртог разреда у Салашу

Соларина, подружница компаније CWP, организовала је радионицу „Еко академци”, за децу предшколског узраста и ученике од првог до четвртог разреда у Салашу, код Зајечара.

Предшколци и ученици од првог до четвртог разреда Основне школе „Јован Јовановић Змај” у Салашу прошли су образовни и искуствени програм путем којег су им приближене теме из области животне средине, уз подстрек да разумеју важност боравка у природи и оснаживања везе са њом.

Ова мала школа екологије обухватила је радионице на тему пчела, медоносних биљака и биљног и животињског света наших крајева. Сви учесници су по завршетку радионице добили поклоне као што су еко цегери, књиге, еко флашице за воду, као и „Еко-академац” дипломе, за своју суштинску улогу будућих чувара животне средине.

Пројекат „Еко академци” подстиче децу да се више играју, и да уз игру уче и стичу нова знања и вештине.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб