Timočka KrajinaZaječarUdruženje "Društvo Roma" Zaječar: Jesenji kamp „Ko može biti mladi lider u...

Udruženje „Društvo Roma“ Zaječar: Jesenji kamp „Ko može biti mladi lider u zajednici?

U okviru projekta „Mladi u pokretu“ koji sprovodi Udruženje „Društvo Roma“ Zaječar u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ, biće organizovan jesenji kamp „Ko može biti mladi lider u zajednici?“ u Planinarskom domu Dojkinci.

Kamp “Ko može biti mladi lider u zajednici?” je namenjen za sve između 18 i 30 godina (za žene, povratnike i etničke manjine do 40), a biće održan od 9. do 14. oktobra 2022. u Planinarskom domu Dojkinci.

Svi zainteresovani na ovom kampu imaće priliku da se upoznaju i povežu sa 30 mladih ljudi iz Timočke Krajine sa različitim životnim iskustvom i različitim mogućnostima ali sa zajedničkom željom za kreiranjem promena. Tokom 6 dana, kroz brojne radionice, igre i treninge biće obrađene teme poput diskriminacije, ljudskih prava, tolerancije, solidarnosti, empatije, prihavtanja i inkluzije, jednakih mogućnosti, partnerstva, aktivnog građanstva, različitosti, kreativnosti, oblika komuniciranja i mentalnog zdravlja.

Kamp će biti realizovan u okviru projekta „Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji“, koji u okviru Nemačke razvojne saradnje sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Prijave za kamp su otvorene do 7. oktobra 2022. u 12:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,187PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub