Тимочка КрајинаЗајечарУдружење грађана „РИМЕ” Зајечар расписало конкурс за посао

Удружење грађана „РИМЕ” Зајечар расписало конкурс за посао

Удружење грађана „РИМЕ” Зајечар – Оглас за посао

Удружење грађана „РИМЕ” Зајечар покреће иновативну услугу у заједници – Радно окупациони центар за младе са интелектуалним тешкоћама „Кућа од папира”.

Услуга је осмишљена као четворосатна понуда структуираног провођења времена за младе са интелектуалним тешкоћама, кроз процес израде папира рециклажом утрошених кутија цигарета, забавног и рекреативног дела са корективним вежбама и и вежбама опште кондиције.

Како би се развио тим за услугу, тим поводом расписан је конкурс за радну праксу од 30 дана са могућношћу радног ангажовања по уговору о привременим и повременим пословима или по уговору о делу. Сви кандидати проћиће адекватну обуку. За одабране кандидате након обуке биће обезбеђена волонтерска награда. Уз помоћ Удружења „Наша кућа” из Београда и Japan Tobacco Internationala успостављена је комплетна линија за израду папира.

Детаље се могу видети на сајту rime.org.rs.

„Желите да стекнете искуство у социјалном предузетништву? Применити искуство у свом дипломском или мастер раду? Унапредите свој CV?”

  • Конкурс се објављује за сарадника – радног тренера. Потребне квалификације и вештине су: седми степен стручне спрема из области друштвено хуманистичких наука, пожељно искуство или афинитет за рад са особама са интелектуалним тешкоћама.
  • Конкурс је расписан и за сарадника у производњи, неопходан је четврти степен стручне спреме, машинске, браварске и сродних одбласти.
  • Конкурс за сарадника за ангажман у развијању услуге. Неопходан је седми или шести степен стручне спреме, пожељно знање енглеског језика и искуство или мотивација за рад у цивилном сектору.

За конкурс је потребно послати CV са мотивационим писмом на rime.zajecar@gmail.com, са назнаком позиције за коју се пријављује, најкасније до 1. марта 2024.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб