Тимочка КрајинаБорУдружење родитеља „Бебиронче“ у Бору обележило 10 година постојања

Удружење родитеља „Бебиронче“ у Бору обележило 10 година постојања

Удружење родитеља „Бебиронче“ у Бору обележило 10 година постојања. Овом приликом присутнима су представили своје спроведене акције током деценије рада, са циљем унапређења квалитетнијег породичног живота.

Обележавању јубилеја Удружења „Бебиронче“ присуствовао је и градоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима.

„Ово је једна сјајна и лепа прича, невероватни људи који су део Удружења, свој живот су посветили унапређењу живота деце и најмлађих. Имали су много акција у предходних 10 година, и то веома успешних. У годинама које су иза нас испуњене су трудом да нашој деци улепшају детињство и заиста им честитам на свему што су до сада урадили. Желим им још пуно оваквих али и бољих година, а верујем да ће уз овакву енергију оне такве и бити“, поручио је Миликић.

Удружења „Бебиронче“ у Бору настало је са идејом да се родитељима помогне у васпитавању и одгоју деце

„Пре 10 година смо дошли на идеју да допринесемо, како стручно тако и као родитељи, унапређењу квалитетнијег породичног живота, да родитељима помогнемо у васпитавању и одгоју деце. Из те идеје се изродило Удружење родитеља ‘Бебиронче’. Кроз ових 10 година, организовали смо низ активности које су усмерене ка здравијем породичном животу, али и остварењу већих родитељских права. Организовано је низ корисних и едукативних трибина, радионица, много излета и екскурзија. Удружење то не би могло да реализује без низа сарадника и подршке коју је имало, пре свега у виду донација али и других видова подршке“, казала је Александра Такач, педагог и мајка двоје деце.

Такође, подељене су и захвалнице компанијама, установама и појединцима заслужним за подршку у раду Удружења родитеља „Бебиронче“.

Удружење родитеља „Бебиронче“ у Бору основано је 12. марта 2014. године, a основни циљеви су: унапређење и побољшање квалитета породичног живота, едукације родитеља о родитељству, помагање родитељима у васпитању и одгајању деце, проблемима и изазовима свакодневног живота, а у правцу подстицаја здравијег и квалитетнијег живота и све то кроз мрежу подршке и сарадње са институцијама, организацијама и удружењима које се у оквиру својих делатности баве правима деце и родитеља.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб