Тимочка КрајинаЗајечар„Уједињена опозиција Зајечара“: Позивамо грађане да изађу и да гласају у што...

„Уједињена опозиција Зајечара“: Позивамо грађане да изађу и да гласају у што већем броју

„Уједињена опозиција Зајечара“ одржала је конференцију за медије, на којој су позвали грађане Зајечара, али и целе Србије, да на предстојећим изборима 17. децембра изађу у што већем броју и да гласају за њихов бољитак.

Мирко Јеленковић поручио је грађанима да добро размисле пре него што на предстојећим изборима узму оловку у руке и да гласају по својој вољи.

„Држава је под хипотеком. Видимо то већ у источној Србији и у нашем граду, јер се већ зна чија ћемо четврт бити. У предизборној тишини вас позивам да добро размислите драги суграђани о вама, о вашој деци, о комшијама, пријатељима, како живите и у каквим условима живите. Све ово може да буде боље и да смо срећнији и да не бежимо из своје земље. Позивамо вас и молимо да у масовном броју изађете на бирачка места, размислите пре него што узмете оловку у руке и гласате по вашој вољи. Ваш глас треба да буде глас за ваш бољитак, ваше деце и свих нас“ рекао је Јеленковић.

Драган Стаменковић Монтоја позвао је младе да искористе своје бирачко право и поручио да ће људи из опозиције остати доследни грађанима Зајечара и да неће изиграти њихово поверење.

„Поруке коју шаљемо из ‘Уједињене опозиције Зајечара’ јесте да Зајечарци изађу у што већем броју и гласају противрежимски. Удружили смо се како би склонили са власти Александра Вучића и Бошка Ничића. Без обзира што немамо локалне изборе, на дан ових избора гласајте против листе СНС-а. Млади људи не излазе на гласање, а могу битно да промене изборне резултате. Позивам младе пре свега да изађу и да гласају. Људи из опозиције ће остати доследни и више се неће понављати историја у Зајечару, јер нећемо сарађивати ни са СНС-ом, ни са СПС-ом“ казао је Стаменковић.

Горан Калчевић нагласио је да је под овом влашћу нестао Зајечар и цела Тимочка Крајина.

„Ово су избори где неће да се гласа само против режима, већ има и за кога да се гласа. Позивам Зајечарце да изађу у великом броју и да гласају за опозиционе листе. Под овом влашћу нестао је и наш Зајечар, нестала је наша Тимочка Крајина. Као што су издали Косово, издали су и нашу Тимочку Крајину. Када излазимо да гласамо у недељу, треба да се сетимо шта смо имали пре десет година, а шта нам је све нестало у Зајечару“ каже Калчевић.

Горан Симатовић поручио је бирачима да је сваки њихов глас битан.

„Уједињена опозиција Зајечара позива вас да у недељу 17. децембра изађете на бирачка места и да својим гласом отерате ову накарадну власт у заборав. Ваш глас је битан, ви се питате“ поручио је Симатовић.

Угљеша Ђуричковић је поручио бирачима да гласају како би спасили Зајечар и како би спасили достојанство.

„Убеђују нас да су сви исти, убеђују нас да ништа не може да се промени. Нису сви исти и све може да се промени. Оно што је чињеница, јесте да су они најгори у историји Србије и историји Зајечара. Зато у недељу изађите и гласајте да спасимо Србију, да спасимо Зајечар и да спасимо достојанство“ рекао је Ђуричковић.

Дејан Крстић је напоменуо да је ово права прилика да бирачи покажу чврсту намеру да ураде нешто боље за овај град.

„Оно што нас повезује јесте озбиљна и чврста намера да учинимо нешто за своју средину и да урадимо нешто што би значило бољитак за овај град. Обратићу се и младима, да буду активни за ове изборе, да изађу и гласају за своју будућност, јер је ова власт њима узела будућност и то је највећи грех ове власти“ истакао је Крстић.

Парламентарни избори у Србији биће одржани 17. децембра 2023. на којима ће бити изабрани посланици Народне скупштине. Поред парламентарних, биће одржани покрајински и локални избори у 65 градова и општина, укључујући и главни град Београд.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб