ДруштвоВремеУјутро променљиво облачно са сунчаним периодима, током дана разведравање

Ујутро променљиво облачно са сунчаним периодима, током дана разведравање

Град Бор – Девојке шетају

Ујутро и преподне у северним, централним и источним крајевима Србије променљиво облачно, понегде с кишом, краткотрајним пљусковима и грмљавином. Послеподне у већем делу претежно сунчано, а ређа појава пљуска и грмљавине уз променљиву облачност очекује се још понегде на југозападу и југу Србије. Ветар слаб и умерен, ујутро понегде у Војводини, а током дана и у Поморављу и источној Србији повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 12 до 19, а највиша од 30 до 34 степена.

У Зајечару ведро и сунчано. Дуваће умерен ветар, западног и југозападног правца. Минимална температура 19, максимална дневна до 34 степена. Сутра сунчано и топло. Најнижа температура 18, највиша око 32 степена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекују се нешто повољније биометеоролошке прилике.

Известан опрез саветује се особама са психичким обољењима.

Болови у мишићима и костима, нервоза и поспаност су могуће метеоропатске реакције.

АМСС

Саобраћај на најважнијим путевима у Србији је појачан, посебно на деоницама ка Црној Гори, Македонији и Бугарској, па је потребан опрез, упозорио је АМСС и додао да су на бројним деоницама у току радови и потребна је додатна пажња.

Путнички аутомобили јутрос чекају на излаз из земље на Градини два сата, на Прешеву сат и по, а на Гостуну око 50 минута у оба смера, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

На осталим граничним прелазима нема задржавања возила ни на путничким, ни на теретним терминалима, наведено је у саопштењу уз подсећање да су на граници са Мађарском викендом отворени и прелази Бајмок и Бачки Виногради.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб