ВестиУјутру умерено до потпуно облачно, током дана претежно сунчано

Ујутру умерено до потпуно облачно, током дана претежно сунчано

Град Зајечар – Људи шетају

У Србији ујутру умерено до потпуно облачно и изнад већег дела суво, само на југу и југоистоку местимично са слабом кишом, на планинама са слабим снегом. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 7, највиша дневна од 14 до 18 степени.

У Зајечару променљиво облачно, без падавина. Дуваће умерен до јак ветар, западног правца. Минимална температура 3, максимална дневна око 14 степени. Сутра углавном сунчано и топло време за ово доба године. Најнижа температура 0, највиша до 18 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошке прилике могу релативно повољно утицати на хроничне болеснике.

Извесне тегобе могу осетити особе са срчаним обољењима.

Од метеоропатских реакција могуће су главобоља и несаница.

АМСС

Наставља се период различитих услова вожње, на југу и југоистоку повремено слаба киша условљава местимично мокре коловозе, на планинама зимски услови вожње због повремено слабих снежних падавина, док повремено јаче ударе северозападног ветра треба очекивати у југозападним и западним крајевима Србије, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.

На почетку смо још једног викенда у фебруару који ће већ са првим поподневним сатима донети већи број возила на нашим најфреквентним путевима.

Разлог више због којег треба очекивати појачан саобраћај и на путевима који воде ка нашим зимским центрима је што на нашим планинама има довољно снега за љубитеље зимских спортова.

У Тимочкој Крајини путеви су углавном суви до делимично влажни. Повремени ситни одрони могући су дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали, у клисури Коренатац и на Бабином зубу.

Јавно предузеће „Путеви Србије” моли учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Према информацијама Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,842ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб