ВестиУјутру умерено облачно, током дана сунчано

Ујутру умерено облачно, током дана сунчано

Магнолија

У Србији јутро хладно у већини места са слабим приземним мразем, а слаб мраз се понегде очекује и на 2 м висине. Током дана претежно сунчано са температуром око или мало испод просека за ово доба године. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од -2 до 4, а највиша дневна од 12 до 15 степени.

У Зајечару ујутру делимично облачно, током дана сунчано. Ветар слаб до умерен, северни и североисточни. Минимална температура 3, максимална дневна око 14 степени. Сутра ведро и сунчано. Најнижа температура 1, највиша до 20 степени.

АМСС

Возаче данас према најавама метеоролога очекују повољније временске прилике, боља проходност путева и нешто више сунчаних интервала за разлику од јучерашњег дана, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Видљивост у појединим крајевима може бити смањена због јутарње магле или сумаглице, а престанак падавина и температурне разлике доводе до честе појаве одрона земље и камена, па возачи треба да прилагоде вожњу условима на путу, и то највише на деоницама које пролазе кроз стенске усеке и клисуре, али и на путевима у планинским пределима.

Додатна пажња потребна је и на деоницама на којима се изводе радови, а где је потребно вожњу прилагодити постављеној саобраћајној сигнализацији.

На наплатним рампама нема задржавања.

Камиони на излазу из земље на Сремској Рачи чекају сат времена, а на Батровицма седам сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб