ДруштвоВремеУјутру ведро и хладно, током дана сунчано, највиша дневна температура до 23...

Ујутру ведро и хладно, током дана сунчано, највиша дневна температура до 23 степена

Град Зајечар – Мајке шетају са својом децом

У Србији ујутру ведро и хладно, у већем делу са слабим приземним мразем, а локално се очекује слаб мраз на 2 м висине, по котлинама и долинама река и краткотрајна магла. Преподне у већем делу сунчано. Пролазно умерено наоблачење које ће до средине дана захватити северозападне делове Србије, послеподне и увече премештаће се преко осталих крајева и тек понегде у брдско-планинским пределима условити слабу краткотрајну кишу. Дуваће слаб и умерен, на северу Војводине, у источној Србији и на планинама повремено и јак, северозападни ветар. Најнижа температура од -2 до 8, а највиша од 19 до 23 степена.

У Зајечару ведро и сунчано. Минимална температура 2, максимална дневна до 22 степена. Дуваће умерен ветар, западног и југозападног правца. Сутра претежно сунчано. Најнижа температура 4, највиша око 20 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекује се повољна биометеоролошка ситуација за хроничне болеснике, изузев кардиоваскуларних којима се саветује известан опрез, као и астматичарима.

Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и несанице.

Препоручује се умерена физичка активност.

АМСС

 

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб