Тимочка КрајинаЗајечарУколико временски услове дозволе, сезона купања на градском базену у Зајечару почиње...

Уколико временски услове дозволе, сезона купања на градском базену у Зајечару почиње 20. јуна

Градски базен у Зајечару

Сезона купања на градском базену у Зајечару почиње 20. јуна, уколико то временски услове дозволе, саопштено је у Јавном комуналном предузећу „Тимок – одржавање”.

Припреме за пријем посетилаца полако се приводе крају, а и ове године, родитељи ће моћи да упишу децу у Школу пливања.

Капија градског базена у Зајечару отвара се 20. јуна, уколико временски услови то дозволе. Радови на уређењу шкољке базена, као и простора око самог базена улазе у завршницу, а посетиоци ће и ове купалишне сезоне, моћи бесплатно да користе лежаљке и сунцобране.

Као и до сада, за проверу исправности воде биће задужен Завод за јавно здравље „Тимок” у Зајечару, а о безбедности купача бринуће пет спасилаца, сертификованих за рад на базену.

Цена дневне карте је 200 динара, недељне 1.200, док ће цена месечне карте износити 3.500 динара.

Цена Школе пливања, која почиње са радом 26. јуна, остаје непромењена у односу на прошлу годину и износи 3.000 динара. Заинтересовани родитељи децу могу да пријаве на број телефона 060/38-51-075.

Радно време базена је од 11:00 до 19:00 сати, док ће Школа пливања бити од 09:30 до 11:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб