ВестиУмерено облачно са падавинама, највиша дневна температура око 19 степени

Умерено облачно са падавинама, највиша дневна температура око 19 степени

Пас гледа кроз прозор док напољу пада киша
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији умерено до потпуно облачно, ујутру на северу и западу, а до краја дана и у осталим крајевима местимично са кишом и пљусковима, понегде праћеним грмљавином. У току ноћи постепени престанак падавина. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 5 до 11 степени, а највиша од 14 до 20 степени.

Данас у Зајечару умерено облачно са падавинама. Умерен до слаб ветар, јужни. Минимална температура око 6, максимална дневна око 19 степени. Сутра у Зајечару променљиво облачно. Најнижа температура 9, највиша око 20 степени.

Саобраћај се овог јутра у Србији одвија несметано због повољних временских услова, али Ауто-мото савез Србије упозорава возаче на евентуалне мокре коловозе због кише, што може погоршати услове за вожњу.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

На путничким терминалима граничних прелаза у земљи, на излазу из земље нема задржавања дужих од 30 минута, саопштила је Управа граничне полиције.

На теретним терминалима возила на излазак из земље на Kелебији и Батровцима чекају четири сата, а на Хоргошу и код Бачке Паланке три сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб