ВестиУспех каратиста зајечарског Карате клуба „Tenshi” на 31. Фудокан првенству Србије у...

Успех каратиста зајечарског Карате клуба „Tenshi” на 31. Фудокан првенству Србије у Краљеву

Карате клуба „Tenshi” Зајечар — 31. Фудокан првенство Србије у Краљеву

Протеклог викенда одржано је 31. Фудокан првенство Србије у Краљеву. Каратисти зајечарског Карате клуба „Tenshi” постигли су завидне резултате и окитили се бројним медаљама.

Зајечарски Карате клуб „Tenshi” наступио је на 31. Фудокан првенству Србије са 13 такмичара и освојио 5 златне, 5 сребрне и 6 бронзане медаље.

У дисциплинама „кобудо”, „кумите појединачно” и „кате појединачно” Анђела Ивановић освојила је прво место, док је у дисциплини „фудокан спорт кумите” освојила друго место.

Лав Цурковски је у дисциплини „kihon ippon kumite” освојио треће место, док је у „фудокан спорт кумите” заузео другу позицију.

Ивана Димитријевић је у дисциплини „кате појединачно” заузела друго место, Ана Добросављевић је у истој дисциплини заузела треће место, док је Јован Јанић, заузео четврто место.

Постигнути резултати осталих такмичара:

• Марко Јовић – „кате појединачно”, 2. место
• Софија Крамчић – „кате појединачно”, 2. место
• Ива Михајловић – „фудокан спорт кумите”, 3. место
• Александра Митовски – „кате појединачно”, 1. место
• Ромело Селимовић – „фудокан спорт кумите”, 2. место и „кате појединачно” 3. место
• Мила Станојевић – „спорт кумите”, 3. место
• Нина Живковић – „kihon ippon kumite”, 3. место и 1. место у „фудокан спорт кумите”

Зајечарски каратисти су још једном доказали спремност за велике изазове, а Ива Михајловић, Мила Станојевић, Ромело Селимовић и Анђела Ивановић бриљирали су на последњој провери за Светско првенство, које ће бити одржано од 1. до 3. новембра у Штутгарту, у Немачкој.

Тренер Селена Ивановић презадовољна је постигнутим успехом каратиста зајечарског Карате клуба „Tenshi” оствареним на овом Државном првенству у каратеу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб