Тимочка Тимочка
Почетна / Тимочка Крајина / Бор / Установа „Центар за културу града Бора”: Од петка крећу пројекције у биоскопу „Звезда”

Установа „Центар за културу града Бора”: Од петка крећу пројекције у биоскопу „Звезда”

Установа „Центар за културу града Бора” издао је саопштење у коме се наводи да пројекције у биоскопу „Звезда” у Бору крећу од петка, 23. априла. Пројекције ће бити у терминима од 16:00, 18:00 и 20:00 сати.

У складу са препорукама Министарства културе и информисања, а сходно наредби о радном времену и просторним ограничењима за време неповољне епидемиолошке ситуације током трајања заразне болести COVID-19 („Сл.гласник РС”, бр. 33/2021, 36/2021 и 38/2021), Установа „Центар за културу града Бора” након краће паузе наставља рад биоскопских пројекција и едукативних радионица (школе глуме, гитаре, фруле, сликања, етно певање, оркестар и група певача) уз обавезно поштовање свих важећих мера које је прописала Влада РС, а које се односе на рад и функционисање установа културе.

Биоскопске пројекције крећу од петка, 23.4.2021. године од 16:00, 18:00 и 20:00 сати, број места је редукован на 88 по пројекцији, што подразумева поштовање мере од минимум девет квадратних метара по посетиоцу. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру приликом уласка у биоскоп.

Едукативне радионице настављају програмске активности, по утврђеним терминима, сваког викенда – уз строго поштовање свих прописаних мера заштите и просторних ограничења.

Можда ће Вас занимати

У Србији претежно сунчано и топло, понегде са повременом кишом и пљусковима

У Србији претежно сунчано и топло. Преподне на југоистоку, средином дана и послеподне и у …

1. Фестивал јавне историје у Зајечару – Трибина: Музика у контексту друштва

У оквиру Фестивала јавне историје у Зајечару, одржана трибина „Музика у контексту друштва” (ФОТО + ВИДЕО)

Другог дана Фестивала јавне историје, у „Дечијем центру” у Зајечару приређен је разговор са музичарем …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница