VestiVečeras prva repriza predstave „Mačak u čizmama” u zaječarskom pozorištu

Večeras prva repriza predstave „Mačak u čizmama” u zaječarskom pozorištu

Predstava „Mačak u čizmama”

U zaječarskom teatru, danas će biti odigrana prva repriza predstave „Mačak u čizmama”, po tekstu i u režiji Spasoja Ž. Milovanovića. Predstava je odlično prihvaćena od publike na otvaranju 10. Međunarodnog pozorišnog festivala za decu „ZajeČAR”, kada se za nju tražila karta više.

Uloge su poverene: Predragu Grbiću, Vujadinu Miloševiću, Sanji Nedeljković, Ireni Stanković, Branislavu Mijatoviću, Gabrijelu Bećareviću, Milošu Tanaskoviću i Viktoriji Arsić. Kostim: Snežana Kovačević. Scenografija: Mirko Stokić i Spasoje Ž. Milovanović. Muzika: Bata Zdravković. Video radovi: Slobodan Ilić. Scenski pokret i koreografija: Danica Ničić.

Ne propustite predstavu koja obiluje scenskim efektima kakve do sada u zaječarskom pozorištu niste videli. Kombinacijom već dobro oprobanih scenografskih, svetlosnih i audio efekata i inovativnih video rešenja nastaje istinska pozorišna magija.

Početak predstave je u 18:00 sati, a cena karte je 150 dinara.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,214PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub