ВестиВечерас прва реприза представе „Мачак у чизмама” у зајечарском позоришту

Вечерас прва реприза представе „Мачак у чизмама” у зајечарском позоришту

Представа „Мачак у чизмама”

У зајечарском театру, данас ће бити одиграна прва реприза представе „Мачак у чизмама”, по тексту и у режији Спасоја Ж. Миловановића. Представа је одлично прихваћена од публике на отварању 10. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧАР”, када се за њу тражила карта више.

Улоге су поверене: Предрагу Грбићу, Вујадину Милошевићу, Сањи Недељковић, Ирени Станковић, Браниславу Мијатовићу, Габријелу Бећаревићу, Милошу Танасковићу и Викторији Арсић. Kостим: Снежана Kовачевић. Сценографија: Мирко Стокић и Спасоје Ж. Миловановић. Музика: Бата Здравковић. Видео радови: Слободан Илић. Сценски покрет и кореографија: Даница Ничић.

Не пропустите представу која обилује сценским ефектима какве до сада у зајечарском позоришту нисте видели. Kомбинацијом већ добро опробаних сценографских, светлосних и аудио ефеката и иновативних видео решења настаје истинска позоришна магија.

Почетак представе је у 18:00 сати, а цена карте је 150 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб