ВестиВелики успех зајечарских џудиста: Чланови Џудо академије „Тодоровић” обезбедили пласман на Државно...

Велики успех зајечарских џудиста: Чланови Џудо академије „Тодоровић” обезбедили пласман на Државно првенство

Џудо академија „Тодоровић” из Зајечара имаће два представника на Државном првенству у Београду 27. фебруара, после сјајних резултата на Првенству Централне Србије одржаном у Нишу. Наиме, Андреја Нижницки и Инес Кос донели су свом клубу две медаље, а тиме су ученици тренера Данета Тодоровића обезбедили и учешће на завршној смотри најбољих српских џудиста у кадетској конкуренцији у Спортском центру „Шумице”.

Нижницки је свом богатом низу одличја додао и златну медаљу са такмичења у Нишу, где је освојио 1. место у категорији до 73 килограма. Инес Кос је у конкуренцији кадеткиња до 48 килограма освојила 2. место и приграбила вицешампионску титулу и самим тим попут Нижницког, визирала карту за Београд.

Вреди истаћи и да је дојучерашњи члан Џудо академије „Тодоровић”, Игњат Пауновић освојио златно одличје у категорији до 66 килограма, али сада у обележјима „Кинезиса” из Ниша, чији је члан од ове године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб