ВестиВице Лалић: Успешно завршена летња сезона на градском базену у Зајечару

Вице Лалић: Успешно завршена летња сезона на градском базену у Зајечару

Вице Лалић — в.д. директора ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Овогодишња купалишна сезона на Градском базену у Зајечару успешно је завршена. Осим додатних улагања у бројне реквизите на води, као и оплемењивање самог простора око базена новим лежаљкама и сунцобранима, управа базена организовала је и додатне садржаје на води, што је допринело великој посећености. Према подацима Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање”, у периоду од 17. јуна до 08. септембра, запослени на градском базену у Зајечару евидентирали су 30.000 посетилаца.

„Осим што је лепо време ове године ишло на руку, у односу на ранију годину када је било доста кишних дана, ове године је бољем раду базена допринело и додатно улагање у сам комплекс базена. Значајна средства су уложена, како би сам простор попримио лепши и бољи изглед. Градски базен је ове године био обогаћен новим реквизитима за саме игре на води на великом базену, а такође смо простор око дечијег базена уредили и обогатили новим сунцобранима. Оно што је свакако употпунило изглед базена и оно што се допало посетиоцима базена су нове лежаљке које су бесплатно дате на коришћење. Сума сумарум, ове сезоне смо имали укупно 78 радних дана. Током сезоне, базен је посетило 30.000 посетилаца, а највећа посећеност базена била је крајем јула и почетком августа месеца, када је на дневном нивоу забележено око 1.000 посетилаца”, рекао је Вице Лалић, в.д. директора „Тимок – одржавање”.

Лалић је сумирајући летњу сезону истакао, да је и велико интересовање ове године забележено и за Школу пливања.

„Када говоримо о Школи пливања, и она је ове године надмашила сва очекивања. Школу је у четири групе, похађало 132 детета. Такође, морам да напоменем да је и безбедност посетилаца базена била на високом нивоу, тако да није забележен ниједан случај озбиљнијег повређивања како деце, тако и одраслих”.

Према Лалићевим речима, а на основу финансијских резултата рада базена, овогодишња купалишна сезона на Градском базену у Зајечару била је најуспешнија у последњих шест година.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб