ВестиВикенд нам доноси пријатније време, највиша дневна температура до 33 степена

Викенд нам доноси пријатније време, највиша дневна температура до 33 степена

Људи шетају улицом
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији променљиво облачно и пријатније, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, само на северу земље суво са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, северозападни, на југу преподне југозападни. Најнижа температура од 17 до 22, највиша од 28 до 33 степена.

У Зајечару умерено облачно и топло, повремено са кишом. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 19, максимална дневна до 33 степена. Сутра ведро и сунчано. Најнижа температура 17, највиша око 33 степена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекивана биометеоролошка ситуација изазваће уобичајене тегобе код већине хронично оболелих.

Опрез се саветује срчаним и цереброваскуларним болесницима, као и астматичарима.

Реуматски болови и несаница су могући као метеоропатске реакције.

Свим учесницима у саобраћају се препоручује појачана пажња.

АМСС

Ауто-мото савез Србије позива возаче да и данас возе опрезније, посебно на путевима кроз шумска подручја, пошто је освежење у појединим крајевима Србије донело јаче пљускове.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне Полиције, нема дужих задржавања ни на путничким, ни на теретним терминалима наших граничних прелаза.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб