ВестиВикенд у знаку облачног и хладног времена

Викенд у знаку облачног и хладног времена

Општина Неготин – Људи шетају

У Србији облачно, хладно и кишовито, на вишим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни, у јужном Банату и на планинама повремено јак. Најнижа температура од 6 до 9, највиша од 9 до 14 степени.

У Зајечару облачно и хладније са кишом. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 6, максимална дневна до 9 степени. Другог дана викенда облачно и кишовито. Најнижа температура 5, највиша око 8 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Код већине хроничних болесника ће биометеоролошке прилике изазвати уобичајене тегобе.

Опрезност се саветује особама са срчаним и респираторним тегобама, као и нервно лабилним особама.

Немир и несаница су могући као метеоропатске реакције.

Пажња се препоручује учесницима у саобраћају.

АМСС

Хладније ноћи и јутра, смањена видљивост због магле, као и мокри коловози због кише су временске прилике које и данас очекују возаче, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Ветар је умерен, али треба бити опрезан на мостовима и преко надвожњака, као и приликом претицања и обилажења возила.

Киша поред мокрих коловоза, попуњава сва оштећења и удубљења на коловозу, али утиче и на појаву одрона што додатно може отежавати вожњу.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 05:15 часова, теретна возила на граничном прелазу Батровци, на излазу из земље чекају један сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб