Вести„Вива Хармоника”: Запажени резултати ученика зајечарске Основне музичке школе „Стеван Мокрањац” на...

„Вива Хармоника”: Запажени резултати ученика зајечарске Основне музичке школе „Стеван Мокрањац” на Интернационалном такмичењу

На Интернационалном такмичењу „Вива Хармоника”, које се одржало у Алексинцу, 19. априла, ученици Основне музичке школе „Стеван Мокрањац” из Зајечара, освојили су запажене резултате.

Милица Радуловић, ученица првог разреда хармонике освојила је I награду и 90 поена, а ученика Лазар Јовановић, који је други разред на одсеку хармонике освојио је II награду и 88,66 поена. Ученици су у класи наставника Душана Ђорђевића.

„Такмичења су веома важна да би школа показала своје потенцијале, рад и труд ученика и наставника, посебно у наредним месецима када ће бити организован пријемни испит за нове ђаке музичке школе”, истичу у зајечарској Основној музичкој школи „Стеван Мокрањац”.

Да подсетимо, пријаве за упис у наредну школску годину трајаће до 1. јуна 2021. године, а након пријава биће организован пријемни испит за ученике припремног и првог разреда Основне музичке школе „Стеван Мокрањац” у Зајечару. Пријемни испит биће одржан од 1. до 7. јуна 2021. године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб