ВестиВреме данас облачно, смена кише и снега

Време данас облачно, смена кише и снега

Сокобањска улица — Снег

Данас у Србији време ујутру променљиво облачно са кишом, понегде и са снегом. У преподневним сатима очекује нас постепено разведравање у северним крајевима.

У централним крајевима очекују се мешовите падавине (киша и снег), а на југу већи део дана са снегом, уз повећање висине снежног покривача.

Увече и у току ноћи доћи ће до престанка падавина и делимичног разведравања у свим крајевима. Ветар ће бити умерен, западни и северозападни.

Температуре ујутру ће се кретати од -10 до -4, а највише дневне ће бити од 0 до 5 степени у плусу.

У Зајечару време данас делимично до потпуно облачно, очекују нас мешовите падавине (киша и снег). Ветар ће бити слабог интензитета, углавном југозападни. Највиша дневна температура ће достићи 1 степен у плусу. Сутра нас очекује време слично данашњем са мешовитим падавинама али у мањем обиму. Температура ће се кретати око -5 у јутарњим сатима, а највиша дневна ће бити око 0 степени. Од среде нас очекује разведравање и више сунца.

У Србији је умерен интензитет саобраћаја, а возаче широм земље и даље очекују зимски услови вожње, иако су многи главни путни правци очишћени од снега, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Најављене дневне температуре у плусу могу довести и до отапања снега у појединим крајевима што условљава местимично мокре коловозе који се врло лако, поново, у првим вечерњим сатима претварају у опасне деонице због поледице, јер се темепаратура спушта испод нуле, упозорава Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијма Управе граничне полиције, нема дужих задржавања на нашим граничним прелазима.

 

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб