ВестиВреме претежно сунчано, максимална дневна температура до 7 степени

Време претежно сунчано, максимална дневна температура до 7 степени

Људи шетају

У Србији јутро хладно са слабим и умереним мразем, у нижим пределима и маглом или ниском облачношћу, која ће се у Војводини задржати дуже током дана. У осталим крајевима претежно сунчано. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -10 до -3 , на југу Србије и нижа, а највиша дневна од 2 до 7 степени.

У Зајечару након јутарњег мраза, током дана сунчано, али хладније време. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура -6, максимална дневна око 6 степени. Почетак викенда у Зајечару обележиће претежно сунчано и топлије време. Најнижа температура -5, највиша око 9 степени.

У данима после празничних одмора појачан је саобраћај у Србији, како на градским саобраћајницама тако и на путевима ка већим градовима.

Ауто-мото савез Србије саветује више опреза, као и стрпљења и толеранције за воланом, највише поред школа, јер је већи број деце на улицама.

Возаче очекује магловито јутро, ниске температуре и у већем делу земље мраз који може условити проклизавање возила, а самим тим и честе саобраћајне незгоде. АМСС саветује возачима да на пут не крећу без обавезне зимске опреме, као и да вожњу прилагоде условима на путу.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања.

На путничким терминалима на граничним прелазима нема задржавања.

Камиони на излазу из земље чекају сат и по на Хоргошу, два сата на Келебији и сат времена на Батровцима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб