ВестиВРЕО ДАН ЈЕ ПРЕД НАМА! Данас сунчано и топло време, максимална дневна...

ВРЕО ДАН ЈЕ ПРЕД НАМА! Данас сунчано и топло време, максимална дневна температура и до 36 степени

Пријатељи се забављају и скачу у језеро
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији сунчано и веома топло. Ветар слаб и умерен, југоисточни, током дана у скретању на западни и северозападни. Увече и током ноћи на западу и северу уз локални развој облачности понегде пљускови са грмљавином. Најнижа температура од 15 до 23, највиша од 34 до 39 степени.

У Зајечару данас сунчано и топло време. Мирно, без ветра, у појединим деловима дана поветарац, северни и североисточни. Минимална температура 17, максимална дневна и до 36 степени. Сутра претежно сунчано. Најнижа температура 19, највиша око 33 степена.

Из Ауто-мото савеза возаче саветују да због високих дневних температура за дужа путовања користе ране јутарње или касније поподневне сате и праве чешће паузе у вожњи.

Саветују и да возачи на пут крену одморни, те да због могућих непредвиђених застоја, који су карактеристични за ове дане када је саобраћај појачаног интензитета, увек имају довољну количину горива у резервоару.

На граничним прелазима у Србији овога јутра нема дужих задржавања од 30 минута, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

На теретним терминалима на Хоргошу на излазу се чека 180 минута, на Kелебији сат времена, а на Батровцима и Шиду два сата.

АМСС наводи да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске, те да тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на нашим граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб