Тимочка КрајинаБорЗа особе са инвалидитетом инсталиран лифт у Установи "СЦ Бобана Момчиловић Величковић"...

За особе са инвалидитетом инсталиран лифт у Установи „СЦ Бобана Момчиловић Величковић“ у Бору

Фото: Град Бор

У циљу олакшавања приступа базенима у Установи „СЦ Бобана Момчиловић Величковић“ у Бору, за особе са инвалидитетом инсталиран је лифт који повезује приземље и први спрат.

Ова иницијатива има за циљ да сви посетиоци, без обзира на своје физичке способности, имају једнаку могућност да уживају у рекреативним активностима у Спортском центру.

„Особе са инвалидитетом сада могу да користе затворене базене, а у плану је и уградња платформе за улазак у базен“, рекао је Драган Кузмановић, помоћник директора Установе „СЦ Бобана Момчиловић Величковић“.

Лифт пружа практично решење за особе са инвалидитетом које су раније биле ограничене у приступу базенима због недостатка приступачних рампи или лифтова.

Уз побољшану приступачност, особе с инвалидитетом моћи ће да активно учествују у спортским активностима, што ће им омогућити да остваре свој пуни потенцијал и уживају у здравим стиловима живота.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб