Зајечар: Одржан иницијални састанак за увођење софтверске платформе и интегралног система за управљање односа са корисницима

Зајечар: Одржан иницијални састанак за увођење софтверске платформе и интегралног система за управљање односа са корисницима

У циљу унапређења услуга електронске управе у оквиру Градске управе, јуче су представници Канцеларије за информационе технологије и електронску управу Републике Србије, посетили Зајечар.

Влада Републике Србије – Канцеларија за информационе технологије и електронску управу, донирала је софтверску платформу која ће омогућити слање и пријем различитих информација кроз различите и независне канале комуникације. Ради се о интегралном систему за управљање односом са корисницима (интегрални ЦРМ, тикетинг и мултиканални комуникациони систем).

Платформа је адекватно решење за комуникацију са грађанима, које треба да допринесе значајном скраћивању времена потребног за обраду предмета и унапређењу квалитета пружања услуга јавне управе.

Увођењем овог напредног решења, успоставиће се ефикасан начин општења странака и државних органа у електронском облику, уз омогућавање правне сигурности и економичности поступка, односно испуњавања услова за успостављање и пуно остваривање услуга електронске управе.

Састанку су присуствали преставници Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и начелник градске управе Зајечар са сарадницима.