ВестиЗајечар: Одржан састанак напредњака и социјалиста

Зајечар: Одржан састанак напредњака и социјалиста

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржан заједнички састанак одборничких листа „Александар Вучић – За будућност Зајечара” и „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС)”.

На састанку је договорен наставак досадашње сарадње између ове две одборничке групе, које са 28 одборника чине већину у градском парламенту и константовано да је наставак започетих, и реализација нових, капиталних пројеката и запошљавање људи највећи приоритет у наредном четворогодишњем периоду.

Скупом, ових одборничких листа, председавали су члан Председништва Српске напредне странке Бошко Ничић и председник ГрО СПС Зајечар др Мирко Николић, који су поручили да се досадашња сарадња наставља и да јединство постоји.

Сви одборници, ове две листе, једнодушно су подржали овај закључак.

У наредних петнаестак дана, уз сагласност органа странака, биће договорена кадровска решења за најодговорније функције у граду.

Конститутивна седница, новог сазива Скупштине града Зајечара, биће одржана 28.05.2021. године у сали позоришта „Зоран Радмиловић” са почетком у 10:00 сати. На њој ће бити изабрани председник Скупштине града, његов заменик, секретар Скупштине као и градоначелник и његов заменик. На истој седници биће изабрано и деветоро чланова Градског већа („градске Владе“).

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб