ВестиЗајечар освануо под снегом, током дана смена сунца и облака

Зајечар освануо под снегом, током дана смена сунца и облака

Улица Ивана Милутиновића

Данас у Србији хладно и ветровито, у већини места ледени дан. На северу претежно сунчано, а у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, повремено са снегом уз мање повећање висине снежног покривача. Послеподне и увече престанак падавина и постепено разведравање. Ветар умерен и јак, северни и северозападни, послеподне у слабљењу. Најнижа температура од -8 до -1, највиша од -2 до 1 степена.

У Зајечару данас променљиво облачно време и осетно хладније. Ветар умерен и слаб, источни и североисточни. Највиша дневна температура данас око -4 степена. Сутра нас очекује претежно сунчано време и мало топлије. Ветар ће бити слаб, североисточни. Јутарња температура око -8, а највиша дневна око 0 степени.

У већем делу Србије данас ће бити веома хладно, ујутро и преподне дуваће јак, понегде и олујни североисточни ветар, уз местимично стварање мањег снежног покривача, што ће отежати саобраћај, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања.

Теретна возила на излазу из земље на Батровцима чекају 600 минута, код Сремске Раче 180, на Хоргошу 120, а код Богојева 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб