ВестиЗајечарац Миљан Милановић издао нову књигу под називом „Продужетак врсте”

Зајечарац Миљан Милановић издао нову књигу под називом „Продужетак врсте”

Миљан Милановић — Промоција издања нове књиге „Продужетак врсте”

Зајечарац Миљан Милановић, издао је своју нову књигу, под називом „Продужетак врсте”. Промоција ове књиге је одржана у Београду, Новом Саду и Кикинди, али је због актуелне ситуације, односно забране окупљања, промоција књиге у Зајечару нажалост одложена до даљег.

Сам наслов дела „Продужетак врсте”,  према речима аутора може тако буквално и да се схвати, премда сматра да тренутак где се људска цивилизација тренутно налази је такав, да техничка еволуција превазилази еволуцију у класичном смислу, или културолошку еволуцију.

Промоција књиге „Продужетак врсте”

Миљан Милановић је рођен 1982. године у Зајечару. Школовао се у Нишу, живи и ради у Београду. Фасциниран је истраживањима у области вештачке интелигенције и креативношћу машина.

Дуги низ година се упоредо бавио музиком. Једри и справља дестилате врхунског квалитета. Објавио је збирке прича „Бендинг” (2010) и „Продужетак врсте” (2019). Приче су му објављиване у часописима и зборницима, као што су: „АРС”, „Домети”, „Повеља”, „Trash”, и увршћене у ужи избор књижевних награда у региону: „Europe Short Story“, „Lapis Histriae“, „Звона и Нари“, „Андра Гавриловић“, „Миодраг Борисављевић“ и друге.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб