Тимочка КрајинаЗајечарЗајечарац Ненад Ћирић за двадесетак дана треба да прикупи 13 хиљада евра...

Зајечарац Ненад Ћирић за двадесетак дана треба да прикупи 13 хиљада евра за лечење у Русији

Хуманитарна акција за Зајечарца Ненада Ћирића Ћиру

Ненад Ћирић Ћира из Зајечара, суочава се с изазовом који захтева подршку свих хуманих људи.

Тридесетосмогодишњи Ненад био је здрав момак, све док једног дана није доживео неку врсту „можданог удара“, након ког више није могао да хода, да види добро, а има потешкоће и у говору.

Оперисан је пре десетак година у Турској, али да би поново био потпуно здрав младић, потребно је да оде на лечење у Русију 28. октобра 2023. а до тада мора да сакупи 13 хиљада евра! Ненад нема пуно времена и зато му је свака помоћ хуманих људи изузетно важна.

  • Динарски рачун:
    Небојша Ћирић 265-0000006840652-50
    (Reiffeisen Bank)
  • Девизни рачун: Небојша Ћирић 265-0500000466964-11 (Reiffeisen Bank)

Рачуни су на име Ненадовог оца и свака донација је од велике важности без обзира на величину, јер доноси светлу будућност Ненаду.

Зајечарци за Ненада имају само речи хвале и сви су сложни у томе да је Ненад момак великог срца и да је потребно да се сада сви уједине како би му помогли.

„Нека наша заједничка солидарност буде светионик наде за Ненада. Нека осети да није сам у својој борби. Заједно, можемо остварити чудо! Хвала вам на сваком кораку ка Ненадовом оздрављењу“ поручује Милош Ћирић, Ненадов брат.

Такође, породица Ћирић апелује на све добре људе да уколико могу организују било какав добротворни догађај, као што су: хуманитарни концерт, продаја колача, или било који други начин како би се прикупила средства.

Иначе, Ненад Ћирић, без обзира на свој хендикеп и на временске услове, учествује на многим спортским догађајима. Група из зајечарског насеља Краљевица, специјално за Ненада направила је справе у теретани на отвореном, како би Ненад вежбао иако је непокретан.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб