ВестиЗајечарац Саша Цветковић шампион Европе у својој категорији у powerlifting-у

Зајечарац Саша Цветковић шампион Европе у својој категорији у powerlifting-у

Саша Цветковић — European Masters Classic Powerlifting Championships 2020
Фото: YouTube / Screenshot

Зајечарац Саша Цветковић, члан репрезентације Србије, освојио је прво место у категорији М2 – 120 кг на „European Masters Classic Powerlifting Championships 2020” такмичењу који се одржава у граду Алби у Француској.

Саша Цветковић је на поменутом такмичењу у powerlifting-у освојио чак четири медаље – 2 златне, 1 сребрну и 1 бронзану медаљу.

После напорног рада и тренинга Цветковићев труд се заиста исплатио. Овај Зајечарац показао је Европи како се бори за своју земљу и свој град. Саша Цветковић је у жестокој борби за титулу шампиона победио Giseth Geir Arne-а из Норвешке који је заузео друго место, као и Британца Murdoch Alistair-а који се морао задовољити трећим местом.

Првенство се одржава у граду Алби у Француској од 9. до 14. марта. Реч је о Европском првенству IPF-a, међународно признате федерације са допинг контролом, где Србија први пут има представнике.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб