Тимочка КрајинаЗајечарЗајечарци и даље нижу успехе у бодибилдингу: Пешић вицешампион Европе, Симоновић у...

Зајечарци и даље нижу успехе у бодибилдингу: Пешић вицешампион Европе, Симоновић у јуниорској категорији узео злато

Зајечарци и даље нижу успехе у бодибилдингу: Пешић вицешампион Европе, Симоновић у јуниорској категорији узео злато

Зајечарски бодибилдери настављају да нижу успехе. На Европском првенству у Немачкој, Срђан Пешић постао је вицешампион и окитио се сребром, док је Урош Симоновић постао шампион и узео златно одличје у јуниорској категорији.

Европско првенство „WFF European Championships 2022” одржано је овог викенда у немачком граду Bad Langenzalca, а Зајечарци Срђан Пешић и Урош Симоновић достојно су одбранили боје свог града.

Деветнаестогодишњи Урош Симоновић постао је у Немачкој шампион Европе, освојивши златну медаљу.

Бодибилдер Срђан Пешић након што је постао вицешампион света у Словенији, показао је да је међу најбољима и у Европи, узевши сребрно одличје.

„Велики успех за мене. Симоновић и ја смо се доста припремали за ово такмичење и успели смо да донесемо медаље у свој град. Наравно, велику захвалност дугујемо граду Зајечару, Спортском савезу Зајечара и нашем клубу ’Gym Xtreme’. По повратку у Зајечар очекује нас ’Балкански куп’”, каже Пешић.

Зајечарске представнике у бодибилдингу наредне недеље очекује „IFBB Fifth Balkan Cup”, који ће бити одржан у Књажевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб