ВестиЗајечарска атлетичарка Ива Малетић освојила сребро у Истанбулу

Зајечарска атлетичарка Ива Малетић освојила сребро у Истанбулу

Атлетичарка Ива Малетић — Сребро на Међународном атлетском такмичењу у Истанбулу

Зајечарка Ива Малетић, чланица Атлетског клуба „Младост” и јуниорска репрезентативка Србије, освојила је сребрну медаљу у трци на 1.500 метара на Међународном атлетском такмичењу у Истанбулу.

Јуниорска репрезентација Србије надметала се у суботу, 7. марта на својеврсном атлетском „Шестомечу”, који је поред српске селекције, окупио и јуниорске репрезентативце Француске, Турске, Белорусије, Украјине и Казахстана.

Украјинска репрезентативка освојила је 1. место у трци на 1500 метара, друго место и сребрно одличје припало је нашој Иви Малетић, док је треће место заузела такмичарка Белорусије.

Подсећамо, са само петнаест година Ива је минуле године постала и шампионка Балкана на 800 метара и репрезентативка Србије у јуниорској конкуренцији.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб